Grejanje za 1 evro - Šampioni grejanja

ŠAMPIONI GREJANJA: Viessmann proglašen za brend godine u Nemačkoj

Viessmann je "Brend 2019. godine" u kategoriji "Energija i grejanje", odlučili su nemački potrošači. Istraživanje je sproveo Institut za istraživanje javnog mnjenja YouGov, a Viessmann je drugu godinu za redom osvojio prvo mesto kao šampion grejanja u ovoj zemlji na osnovu ispitivanja potrošača.

Prilikom rangiranja brendova prvenstveno je ocenjivan odnos kvaliteta proizvoda i njegovog učinka u praksi, tj. rezultata koje postiže. Zatim je istraživan stepen zadovoljstva korisnika, uključujući i njihov odgovor na pitanje da li bi dati brend preporučili drugim korisnicima. Na osnovu svih tih parametara, Viessmann je neprikosnoveno poneo titulu šampiona grejanja, i to na tržištu Nemačke koja tradicionalno važi za jedno od najzahtevnijih tržišta u Evropi i svetu.

Šampioni grejanja

Ovo je samo jedno u nizu priznanja koje je kompanija Viessmann dobila u 2019. godini, ali ujedno i najznačajnije jer predstavlja direktnu potvrdu kvaliteta od strane korisnika. Međutim, kompanija ne zadovoljava samo najviše standarde po pitanju efikasnosti grejanja i ušteda energije, a samim tim i novca, već i u pogledu dizajnerske prefinjenosti i elegancije. O tome najbolje svedoči čuvena "IF Gold Award 2019" nagrada kojom je nagrađen inovirani Viessmann zidni kondenzacioni kotao na gas - Vitodens.

Viessmann Vitodens 300-W

Ove vesti najbolja su uvertira za 2020. godinu tokom koje ćemo predstaviti i šampione grejanja u Srbiji i na taj način otkriti i rezultate i zadovoljstvo korisnika u našoj zemlji. Prvi u nizu dokaza da je nemački kvalitet postao najbolji adut i za korisnike u Srbije predstavlja priča o Nišliji koji greje stan od 80 m2 za svega 55 dinara na dan. Nove priče iz različitih krajeva Srbije polako pristižu, a samim tim i nove potvrde da je vreme da brend godine zagospodari grejanjem i u vašem domu.

Štedljivost za Ginisa