Revolucija po meri današnjeg čoveka -Viessmann INVISIBLE

Revolucija po meri današnjeg čoveka -Viessmann INVISIBLE

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i bezvremenskom dizajnu, ovo neverovatno rešenje se može integrisati u vašu novu kuću ili stan na različite načine.

zgrada na Mišeluku

Veliki sistemi grejanja i hlađenja, distribucija vode i vazduha, cevovodi - sve ovo zauzima puno prostora u vašoj porodičnoj kući ili stanu.

Ovo može biti zbogom svim tim otvorenim instalacijama: sa VIESSMANN INVISIBLE, sve nestaje u dizajnerskim elementima dubokim samo 27 centimetara i savršeno se integriše u Vašu arhitekturu

Ovaj moderni sistem grejanja može se integrisati u Vašu novu nekretninu na mnogo različitih načina. Na primer "leđa uz leđa" - jedan deo u kupatilu, drugi na zidu u hodniku. Iza ugla u vašoj novoj prostoriji za saunu ili uz zid u svetlom pomoćnom prostoru. Pojedinačni spoljni paneli u jednostavnim bojama ili izgledu drveta čine tehnologiju nečim posebnim. Moguće su i zrcalne površine - na primer u vašoj garderobi. Šta god da odlučite, ono što dobijate je prostor da svoj objekat pretvorite u savršen dom.

Bez kompromisa! Svojom kompaktnom veličinom i dubinom od samo 27 cm, VIESSMANN INVISIBLE stvara više upotrebljivog prostora nego što je ikad bilo moguće.

Potpuno prerušen Tamo gde su nekada bili vidljivi spoljni cevovod i veliki vodovod, sada postoje potpuno obloženi elementi koji se mogu ugraditi u mnoge prostorije u vašem domu.

Savršen dizajn U uglu prostorije u “drvenom” izgledu, leđa uz leđa u običnoj beloj boji. ili ogledalo duž zida? Nema problema - postoji odgovarajući dizajn za svaki ukus.

Efikasna tehnologija Toplotne pumpe vazduh/voda i sistemi za ventilaciju životnog prostora rade tiho, uz malo održavanja i efikasno. Oni greju, hlade i provetravaju proverenom Viessmann tehnologijom. Sistem se takođe može proširiti tako da uključi fotonaponski sistem i skladište energije (baterija).

Nova era energije počinje sa Viessmann Invisible...